• Yoga uitproberen met een proefles

 • Proefles

  Kom een vrijblijvende proefles volgen op een dag / tijd naar keuze. (€6,-)

   ➜ Bestellen

 • Yogalessen

 • In onze yoga studio bieden we actieve en uitdagende yogalessen in een uitgebreid lesrooster. Waar de meeste mensen yoga associëren met rustig ademhalen en vooral ontspannen, combineren wij kracht en flexibiliteit in onze lessen, om het lichaam weer in balans te brengen. Een beetje zweten tijdens de les, betekent een diepe ontspanning naderhand. Je loopt licht als een veertje de deur weer uit! 

  De Yogastijlen: Intensieve Hatha Yoga, Dynamische Hatha Yoga, Yoga voor Gevorderden, en 'Yoga, adem en beweging' (rustige Hatha Yoga).

 • Wat is Yoga?

  Wat is yoga nu eigenlijk? En waarom doen we yoga? Mentale rust, een flexibeler en meer ontspannen lichaam.. maar yoga is nog zoveel meer! In de blog 'Voordelen van Yoga' beschrijf ik een aantal voordelen en dus redenen om aan yoga te beginnen. 

  Misschien ben je geinteresseerd in de yoga-filosofie? Of wil je meer weten over de achtergrond van Hatha Yoga? Ook daar heb ik blogs over geschreven! 

 • Heb je vragen? Neem contact met ons op!

   ➜ Verstuur

 • Locatie Yoga Studio

 • De yoga studio is gelegen in de mooie en rustig gelegen Isabella Kazerne, aan het randje van het Centrum van Den Bosch en Vught. We hebben een ruime studio met alle voorzieningen aanwezig bovenin een oud maar karakteristiek pand. Een bonus: Je kunt gratis voor de deur parkeren!

 • Lesprijzen

 • Yoga is geen sport, maar een manier van leven. Daarom is vaak op les komen erg fijn, zodat het ook echt kan gaan doorwerken in alle aspecten van je leven. Om deze reden biedt Lieneke een onbeperkt abonnement aan voor een zeer goedkope prijs. Voor hetzelfde geld kun je in andere yoga studio's slechts één keer per week op les komen. Voor degenen die zich nog niet vast willen leggen zijn er ook losse strippenkaarten, losse lessen, en er is een proefpakket van de maand. Zo kun je op je gemak de lessen en de studio uit komen proberen!

 • Yoga Docenten

 • Lieneke's Yoga Company heeft een enthousiast team van ervaren docenten die elk hun eigen unieke lesstijl hebben ontwikkeld. Bijna alle lessen zijn fysiek inspannend, maar varieren in intensiteit.

  Lieneke geeft intensieve Hatha Yoga lessen met Iyengar invloeden, Hannah en Annet geven de dynamische Hatha Yoga, en Tanja verzorgt de rustige Hatha Yoga in haar bijzondere les, 'Yoga, adem en beweging.'

 • Lesrooster

  DAG TIJD LES DOCENT
  Ma 18:00-19:10 Intensieve Hatha Yoga Lieneke
  20:00-21:10 Intensieve Hatha Yoga Lieneke
  Di 19:00-20:10 Intensieve Hatha Yoga Lieneke
  Wo 10:00-11:10 Dynamische Hatha Yoga Annet
  20:00-21:00 Yoga, adem en beweging Tanja
  Do 19:00-20:10 Intensieve Hatha Yoga Lieneke
  Vr 09:00-10:10 Dynamische Hatha Yoga Hannah
  10:30-11:40 Intensieve Hatha Yoga Lieneke
  Zo 10:00-11:10 Dynamische Hatha Yoga Hannah
 • Reviews

  Een heel fijne yogastudio in een serene en prettige sfeer met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Elke les is weer anders, steeds vind ik weer verdieping in de beoefening ervan. Lieneke leeft en ademt yoga! Behalve dat haar lessen fantastisch zijn heeft ze ook veel kennis van de menselijke anatomie! Echt een aanrader! Monique K.

  Hele fijne yogaschool. Uitdagende en afwisselende lessen met aandacht en aanwijzingen voor persoonlijke verbetering. Prettige en open sfeer. Micha O.

  Een super ruimte, met een goede docente die afwisselend en met aandacht aanwijzingen geeft. Kortom een aanrader voor ieder die Yoga wil doen. Marijke B.

   

 • Proefles

  Kom een vrijblijvende proefles volgen op een dag / tijd naar keuze. (€6,-)

   ➜ Bestellen

 • Leer de namen van de yoga houdingen

  asana namen leren eka pada rajakapotasana

  HET EERSTE YOGA WERKBOEK IS NU TE BESTELLEN!

  Ik heb een werkboek ontwikkeld waar jij aan de hand van opdrachten en woordenlijsten oefent met de namen van de yoga houdingen. In dit Namen van de Asana's Yoga Werkboek leer je de Sanskriet naam en Nederlandse vertaling van 108 klassieke en veelvoorkomende yogahoudingen. Ook leer je de stick-figures tekenen.

  Het werkboek (113 pagina's) geeft je eerst de 108 houdingen volledig uitgewerkt, met Sanskriet naam, Nederlandse vertaling en de houding uitgetekend als een stick-figure. Dit maakt de houdingen handig om op te zoeken, en deze volledig uitgewerkte lijst is tevens je nakijkmodel voor de opdrachten.

  Het werkboek bestaat verder uit drie woordenlijsten, foto's van alle 108 houdingen, 18 opdrachten, 6 zeer uitgebreide invulopdrachten, én extra opdrachten voor de meest lastige woorden. Tot slot leer ik hoe je het beste de stick-figures kunt tekenen.

  Aan het einde van dit werkboek ben je in staat om de Sanskriet namen te herkennen en te gebruiken, je kunt lessen uittekenen in stick-figures, en je kunt voortaan als de beste communiceren met je mede docenten/studenten over de yoga houdingen! 

  Meer informatie