Elke dag beginnen met 20 minuten yoga, dat is een goede start van de dag! Hieronder vind je een video voor elke dag van de week, beginnend bij de zondag.

Zondagochtend is de beste ochtend om met yoga te beginnen, eerst lekker uitslapen, dan misschien een kopje thee en.. leg je mat maar klaar! In deze serie doen we een aantal staande houdingen om op te warmen, heupopeners en twistings, en we sluiten af met een korte meditatie. Veel plezier met oefenen! En tot morgenvroeg!

Maandagochtend.. weer tijd om te gaan werken? Maar niet voordat je yoga gedaan hebt! Je gaat dan zo veel relaxter je dag in.

In deze serie doen we een aantal staande houdingen om op te warmen, zittende heupopeners en vooroverbuigingen, en we sluiten af met een korte ontspanning.

Op dinsdag beginnen we met de schouders. Gevolgd door slechts een paar staande houdingen, en dan sluiten we alweer af met een vooroverbuiging en een zij-opener. Heerlijk ontspannen vandaag, maar o zo goed voor strakke schouders!

Woensdagochtend.. de week is alweer op de helft! Lukt het al om ‘s ochtends tijd te maken voor yoga? Je gaat dan zo veel relaxter je dag in.

In deze serie doen we een beetje van alles: We openen de schouders, gevolgd door uitdagende staande houdingen, zij- en heupopeners, twistings, en we sluiten af met een ploeg en een korte Savasana.

DONDERDAG In deze serie gaan we voor het eerst achterover buigen. We beginnen met een aantal oefeningen voor de schouders, dan rekken we de bovenbenen op, doen we zijopeners, dan Ustrasana, en we sluiten weer rustig af met twee vooroverbuigingen zodat de onderrug een beetje bij kan komen. We sluiten af met een korte meditatie. 

VRIJDAG Laatste werkdag! Deze yogales is de meest uitdagende serie houdingen van de week, met een intensieve achteroverbuiging aan het eind.

Zaterdag is de laatste dag in deze weekserie. In deze laatste (en kortste) ochtendles doen we ontspannende oefeningen; een ploeg, en een aantal vooroverbuigingen. We sluiten af met een meditatie.

Meer Yogalessen?

© All rights reserved

Made with ❤ by Lieneke

Scroll naar boven