• Yoga voor vermoeide benen

 • Door intensief yoga oefenen, fitness, fietsen, veel staan.. Mijn benen zijn sterk, maar ook vaak moe. Daarom deze serie houdingen, die ik zelf echt heerlijk vind: De benen verdienen deze extra aandacht!

  Deze serie heb ik niet zelf gecreëerd maar is geïnspireerd door The Womans Yoga Book van Bobby Clennell. Een fantastisch yoga boek voor vrouwen! 

  In de video gebruik ik de muur, een yogablok en een bolster. (En een yogamat natuurlijk.) Wil je zelf ook beginnen met yoga, maar heb je deze dingen nog niet in huis? Hieronder de links naar de hulpmiddelen die ik gebruik in de video:

  Manduka Yogablok Groot
  Manduka Bolster

  Heb je nog geen yogamat? Lees dan de blog: "Wat is de beste Yogamat"

  Heel veel succes met oefenen! Hopelijk inspireren mijn video's om meer yoga te gaan doen :)