• Extra Lange Lessen

 • Agenda

  DATA TIJD LES DOCENT
  6 apr 10:00-12:00 Intensieve Les, thema Vooroverbuigingen Lieneke
  21 apr 10:00-12:00 Yin Yoga XL (ZONDAG 1e Paasdag) Annet
  18 mei 10:00-12:00 Intensieve Yoga, thema Buikspieren Lieneke
   9 juni 10:00-12:00 Yin Yoga XL (ZONDAG 1e Pinksterdag) Annet 
  29 juni 10:00-12:00  Intensieve Yoga, thema Schouders Lieneke

   

 • Extra lange lessen

 •  

  Voor wat extra inspiratie voor je eigen beoefening, of gewoon heerlijk op de zaterdagochtend (10:00 - 12:00) yoga doen, daarvoor kom je naar een extra lange les.

  Za 6 apr - Za 18 mei - Za 29 juni

  Lange lessen van Lieneke: In deze lessen kunnen we net een aantal stappen verder gaan dan in een gewone les, soms werken we met een thema, en soms - zoals je misschien van mij gewend bent in de reguliere lessen - kun je aan het begin van de les aangeven waar je aan wilt werken; staande houdingen, buikspieren, heupopeners, twistings, schouders, achteroverbuigingen, inversies, en armbalans.. het is allemaal mogelijk! We sluiten af met een meditatie en/of een lange ontspanning. De extra lange les is niet geschikt voor beginners, en ook niet bedoeld als een proefles. 

  De LEVEL 2 les van 9 februari is voor diegenen die al langer (bij mij) yoga doen, geen blessures hebben, en heel intensief aan de slag willen! Ik wil kijken hoe dit bevalt, en dan kijken of we misschien een wekelijkse level 2 les op het rooster kunnen toevoegen, als een tussenstap tussen de basislessen en de gevorderdenles. Spreek me aan of mail me even als je hier vragen over hebt!

   Zo 21 apr - Zo 9 juni

  Yin Yoga - Extra lange les van Annet:  Bij Yin Yoga worden de houdingen 3 tot 5 minuten aangehouden zodat bindweefsel langzaam wordt opgerekt en weer gehydrateerd wordt. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen; je gebruikt de houding om je lijf beter te gaan voelen, om je fysieke spanningen in een diepere laag te ervaren en nog belangrijker - los te laten!

   

   

  Betaling

  Er zijn drie mogelijke manieren van betalen:

  1. GRATIS voor leden met een onbeperkt abonnement.
  2. Twee strippen van een geldige strippenkaart.
  3. € 20,-

  Wil je mee komen doen? Meld je aan via onderstaand formulier. Voor niet-leden, pas als de betaling is voldaan krijg je een plek op de lijst.

 • Aanmelding voor de lange les

   ➜ Aanmelden

 • Extra Lange Les

  € 20,-

  ➜ Bestel