• Yoga in de Ochtend: Woensdag

 • Woensdag.. Halverwege de week, het weekend komt alweer dichterbij. Heb je nog motivatie om je mat uit te rollen voor een ochtend yoga sessie? Elke minuut op je mat is goud waard tijdens de rest van je dag, dus neem de tijd voor deze video van 25 minuten. Een investering die zich de gehele rest van de dag terugbetaalt!

  Oefeningen voor de schouders, staande houdingen om je te gronden, twistings voor de rug, zijopeners voor een goede ademhaling en een ploeg en lange savasana voor een welverdiende ontspanning. Dat is een goede woensdagochtend. 

  Dag 4 van de weekserie 'Yoga in de Ochtend.' Morgen achteroverbuigingen! 

 • yoga in de ochtend woensdag
 • 2 Reacties

  Hi Lieneke, sinds twee weken volgen mijn man Alex en ik jouw yoga in de ochtend. We zijn 64 en 62 jaar en zijn behoorlijk stijf. We moeten wel lachen als je zegt dat je moet proberen met je hoofd je benen of de grond te raken, want dan zitten wij nog rechtop. Maar we doen ons best en we zijn erg enthousiast over jouw oefeningen. Ook al zit er soms een marteloefening tussen. Erg bedankt voor het nemen van de moeite om jouw oefeningen en uitleg online te zetten, wij zijn daar erg blij mee. Alle goeds en blijf gezond. Met liefde en licht, Lia Ooms.

  Reageer

  Beste Lia, Dankjewel voor je fijne bericht! Heel graag gedaan natuurlijk, ik vind het fijn dat mensen gebruik kunnen maken van mijn lessen op deze manier. Vooral ook in deze tijd. En haha ja, sorry, ik zie het al helemaal voor me :) Soms zijn mijn aanwijzingen nog net een stapje te ver weg. Ik hoop dat jullie met evenveel plezier yoga blijven doen, dan komt die flexibiliteit vanzelf! Mocht ik iets voor jullie kunnen betekenen, of ligt er ergens een vraag, stuur me gerust een mail. Ik vind het altijd fijn om te mogen helpen. Veel liefs, Lieneke

  Reageer