• Lieneke begint haar eigen Yoga Company!

 • yoga studio starten mijn eigen yoga company

  De afgelopen weken heb ik enorm hard gewerkt, aan deze mooie nieuwe website, aan het opzetten van een nieuw betalingssysteem, aan het maken van een gedeeltelijk nieuw rooster.. Het is heel erg spannend en ik heb er flink was stress om gehad, maar het voelt vooral heel erg goed, en ik vind het vooral geweldig leuk, want ik heb zometeen gewoon mijn eigen yogastudio!

  Toen Rosa begin vorige maand aangaf dat ze met de studio wilde stoppen, zat ik eerst even met mijn handen in het haar. Wat nu? Hoe ga ik dit gat nu weer opvullen? Kan, en wil, ik wel verder nog? Al heel snel werd het antwoord duidelijk, natuurlijk ga ik verder! Een ding in mijn leven zal ik nooit opgeven, zonder yoga-beoefening kan ik niet, en daar hoort het doorgeven van yoga in de vorm van lesgeven ook bij! Toen deze beslissing eenmaal gemaakt was, kwam er ineens heel veel ruimte vrij, ineens kreeg ik de vrijheid om alles in te richten zoals ik dat zelf wil! 

  Mijn overtuiging is dat wanneer je oefent, alle positieve effecten van yoga zich als vanzelf gaan openbaren. Het enige wat je hoeft te doen, om fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel te groeien, om alles op je weg te laten komen wat jijzelf wenst, is oefenen! En op deze overtuiging wil ik ook mijn studio bouwen: Ik vind het belangrijk dat iedereen zo veel mogelijk yoga kan doen, dus wat ik aan ga bieden is heel veel yoga, voor een lage prijs!

  In januari 2017 gaan we van start met dit nieuwe concept. Je kunt je vanaf nu al aanmelden voor een abonnement, en het online betalingssysteem zal vanaf december in werking gaan. Het nieuwe rooster staat ook al online, vergeet niet te stemmen voor je voorkeurstijd op de maandagavond! Hannah zal gewoon les blijven geven op de zondagochtend, en Annet Bijlsma - velen kennen haar al van de Fitland groep, en ze volgt altijd trouw les op de dinsdagavond - gaat op vrijwillige basis een les starten op de woensdagochtend.

  Wil je vanaf januari meteen over op het nieuwe systeem? Dat kan, schaf dan, wanneer je kaart op is, voor een voordeliger tarief losse lessen aan, zodat je meteen over kunt stappen. Als je liever toch een strippenkaart koopt weer, blijft deze gewoon geldig in het nieuwe jaar. Heb je nog meer vragen? Email me dan op info@lienekesyogacompany.nl.

  Laat het iedereen weten, deel deze nieuwe plannen, en vooral: Kom veel yoga oefenen! Tot ziens bij Lieneke's Yoga Company! 

 • © Lieneke's Yoga Company 2019