• Extra Lange Lessen

 • Extra Lange Les

  Extra lange les van 2 uur voor € 20,- Gratis voor leden met een onbeperkt abonnement!

  Bestel hier!

 • Elke laatste zaterdag van de maand van 10:00 tot 12:00 is er een extra lange yogales!

  Op maandag 1 januari geeft Hannah een extra lange les voor een goede start van het nieuwe jaar! Deze les is van 12:00 tot 14:00. Geef je op vóór 22 december voor een plekje op de lijst.

  Voor wat extra inspiratie voor je eigen beoefening, of gewoon heerlijk op de zaterdagochtend yoga doen, daarvoor kom je naar een extra lange les. In deze lessen kunnen we net een aantal stappen verder gaan dan in een gewone les, en we gaan alle gebieden langs; staand, zittend, heupopeners, twistings, schouders, achteroverbuigingen, inversies, en armbalans.. We gaan het allemaal proberen! We sluiten af met een meditatie of een lange ontspanning. De extra lange les is geschikt voor alle niveaus, zolang je een beetje ervaring hebt met yoga en graag actief bezig bent, is dit een les voor jou!

  Er zijn drie mogelijke manieren van betalen:
  1. GRATIS voor leden met een onbeperkt abonnement.
  2. Twee strippen van een geldige strippenkaart.
  3. 20 euro, deelname is hier te bestellen.

  Wil je mee komen doen? Meld je dan van tevoren aan! Dit kan via email (info@lienekesyogacompany.nl), of via onderstaand formulier. SVP niet via facebook of telefoon! De betaling moet vooraf worden voldaan om zeker te zijn van een plek.

 • Aanmelding voor de lange les!

   Meld je aan!