• Abonnement bestellen

 • Lieneke's Yoga Company biedt voor slechts € 42,50 per maand een onbeperkt abonnement aan. Zodat jij elke dag aan yoga kunt doen!

  Voordelen van het abonnement:

  • Je kunt onbeperkt aan ALLE lessen deelnemen.
  • Het abonnement van € 42,50 p/mnd is ongeveer net zo duur als 1x in de week yoga met een strippenkaart (gem. € 40,- per maand).
  • Als lid van de studio kun je ook GRATIS meedoen aan de extra lange les, elke laatste zaterdag van de maand.
  • Geen gedoe met aftekenen of los afrekenen, door de automatische incasso hoef je nergens meer naar om te kijken.

  Het abonnement is (na de eerste drie maanden) maandelijks opzegbaar, en wordt aan het einde van elke voorafgaande maand via automatische incasso van de rekening afgeschreven. De studio is alleen dicht op een aantal officiele feestdagen, en is twee weken volledig gesloten in de kerstvakantie. In de zomervakantie geldt er een zomerrooster. Het abonnement moet in deze periodes wel gewoon doorbetaald worden. Pauzeren van het abonnement is alleen mogelijk bij zwangerschap, ernstige blessure, of langdurige ziekte. Niet bij griep, of bij vakantie. Op deze manier is het voor de studio mogelijk jou voor een lage prijs onbeperkt yoga aan te bieden! Bij het bestellen van een abonnement ga je akkoord met deze algemene voorwaarden

 • Bestel hier je abonnement!

  Bevestig 

 • Het abonnement wordt in de laatste dagen van de maand, voor de volgende maand afgeschreven. Wanneer je in juni wil starten, wordt eind mei dus gestart met de eerste betaling. 

  Wil je halverwege de maand starten? Dan komt er per week die je extra volgt in mei, tien euro bij. In dit voorbeeld worden er dan eind mei, de kosten van de twee extra weken (€20,-) én de kosten van het abonnement (€42,50) in juni tegelijkertijd afgeschreven (totaal: €62,50).

  Meer vragen? Stuur me een email: info@lienekesyogacompany.nl. Je kunt het formulier ook invullen in de studio; dan kan ik of een van de docenten het je persoonlijk uitleggen! 

 • Abonnement opzeggen

  Ga je verhuizen, heb je ergens anders yoga gevonden, kom je tijd te kort? Wat de reden ook is, LYC vindt het jammer om je te zien gaan!

  Het abonnement moet je opzeggen vóór de 20e van de maand, want die dag worden de incasso's verstuurd. Zeg je later op, dan gaat de opzegging ook pas een maand later in. Ben je nog geen drie maanden lid? Dan moeten eerst die maanden afgemaakt worden, en daarna gaat je opzegging in.

  Opzeggen gaat heel gemakkelijk, vul het formulier hieronder in, en verstuur!

 •  Versturen