• Workshops

 • Agenda

  Datum Workshop Docent
  30 juni t/m 2 juli Reiki Cursus Marijke
  8 juli: 10 - 12:30 Anatomie Workshop: De heupen Lieneke
  30 sept: 12:30 - 15:00 Anatomie Workshop: De knieen Lieneke
  18 nov: 10 - 12:30 Anatomie Workshop: Schouders en armen Lieneke

   

  Kijk ook eens bij de extra lange lessen! Twee uurtjes intensieve yoga, elke laatste zaterdag van de maand.

 • Anatomie Workshop: Heupen

  Zaterdag 8 juli 10:00 - 12:30

 • In de Anatomie Workshops gaan we in op de theorie achter de houdingen. In deze workshop behandelen we de heupen, en alle manieren waarop je de heupen zou kunnen openen. We zullen de theorie afwisselen met houdingen, en de alignment van deze houdingen bespreken, zodat de theorie ook echt voelbaar wordt. Alle niveaus zijn welkom!

  Wanneer je specifieke vragen hebt, blessures, of andere klachten waar je graag meer over zou willen weten (alleen met betrekking tot de heupen uiteraard), stuur mij deze minimaal 2 weken van tevoren toe in een mail. Dan kan ik deze meenemen in de voorbereiding.

  Datum: 08-07-2017
  Tijd: 10:00 - 12:30
  Kosten: 37,50 euro
  Opgave: info@lienekesyogacompany.nl
  Locatie: Isabella Kazerne, Vught

  Bestel hier!

 • In de Anatomie Workshops gaan we in op de theorie achter de houdingen. In deze workshop behandelen we de knieen, wat mij betreft het meest ingewikkelde gewricht in het lichaam. Allerlei soorten klachten - en houdingen waarin deze klachten het meeste voorkomen - zullen besproken worden. De workshop is vooral theoretisch en gericht op de anatomie, maar we zullen dit ook afwisselen met het doen van houdingen, zodat de theorie ook echt voelbaar wordt. Ervaring met yoga is een must, maar alle niveaus zijn welkom!

  Wanneer je specifieke vragen hebt, blessures, of andere klachten waar je graag meer over zou willen weten (alleen met betrekking tot de knieen uiteraard), stuur mij deze minimaal 2 weken van tevoren toe in een mail. Dan kan ik deze meenemen in de voorbereiding.

  Datum: 30-09-2017
  Tijd: 12:30 - 15:00 (Na de extra lange les)
  Kosten: 37,50 euro
  Opgave: info@lienekesyogacompany.nl
  Locatie: Isabella Kazerne, Vught

 • Anatomie Workshop: Knieen

  Zaterdag 30 sept 12:30 - 15:00

 • Anatomie Workshop: Armen en schouders

  Zaterdag 18 nov 10:00 - 12:30

 • In de Anatomie Workshops gaan we in op de theorie achter de houdingen. In deze workshop behandelen we de armen en de schouders. Hier missen we vaak kracht waardoor we extra kwetsbaar zijn voor blessures. Welke spieren wil je verstevigen, en welke wil je verlengen?  De workshop is vooral theoretisch en gericht op de anatomie, maar we zullen dit ook afwisselen met het doen van houdingen, zodat de theorie ook echt voelbaar wordt. Ervaring met yoga is een must, maar alle niveaus zijn welkom!

  Wanneer je specifieke vragen hebt, blessures, of andere klachten waar je graag meer over zou willen weten (alleen met betrekking tot de knieen uiteraard), stuur mij deze minimaal 2 weken van tevoren toe in een mail. Dan kan ik deze meenemen in de voorbereiding.

  Datum: 18-11-2017
  Tijd: 10:00 - 12:30
  Kosten: 37,50 euro
  Opgave: info@lienekesyogacompany.nl
  Locatie: Isabella Kazerne, Vught

 • Reiki Cursussen

  Reiki Cursus Den Bosch Vught Marijke Vink

  Mijn naam is Marijke Vink. Sinds twee maanden woon ik in Den Bosch en ik heb het nu al erg naar mijn zin. Lange tijd heb ik in Loon op Zand een eigen praktijkruimte aan huis gehad waar ik met veel liefde en passie Reikicursussen en -behandelingen heb gegeven. Voor mij is dit een mooie manier om mensen te kunnen begeleiden bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling.
  Elke keer weer vind ik het fijn om cursisten deze helingsmethode te leren. Daarom wil ik mijn Reikiwerk hier in Den Bosch graag voortzetten, ook al heb ik geen eigen praktijkruimte meer. Ik ben dan ook erg blij dat ik Lieneke heb ontmoet en van haar de gelegenheid krijg om in haar prachtige studio Reikicursussen te organiseren.

  Reiki volgens Usui Shiki Ryoho is een oorspronkelijk uit Japan afkomstige genees-wijze, een eenvoudige methode waarbij je via je handen helende energie doorgeeft. Deze methode is voor iedereen toegankelijk, iedereen kan het leren ongeacht leeftijd, aanleg of opleiding. Dus ook heel geschikt voor kinderen.
  Een Reikicursus bestaat uit vier dagdelen. Je leert in de eerste plaats hoe je jezelf, maar ook anderen kunt behandelen. Of de klachten van lichamelijke, psychische of mentale aard zijn, één of meerdere behandelingen zorgen voor direct merkbare verlichting en ontspanning in lichaam en geest. Reiki biedt de mogelijkheid om aan de dieperliggende oorzaak van klachten te werken en niet alleen het symptoom te bestrijden. Dat geeft verdieping.
  Daarnaast is Reiki ook heel goed toe te passen in acute situaties. Heb je zelf of heeft een ander bijvoorbeeld een insectenbeet, een bloedneus, een kneuzing, hoofdpijn, verdriet etc., leg dan je handen gewoon op de pijnplek en al snel treedt er verbetering op. Heel “handig”, want je hebt je handen altijd bij je!Reiki moet nooit gezien worden als plaatsvervanger van de reguliere gezondheidszorg, maar is een goede aanvulling daarop.

  Mijn visie op Reiki 
  De essentie van Reiki is voor mij de eenvoud van de toepassing in het dagelijks leven: je handen gebruiken en gewoon doen. Daar zit de kracht. Een prachtige manier om jezelf en anderen te helpen. Je leert Reiki in de eerste plaats voor jezelf te gebruiken. Hoe meer je dat doet, des te dieper is de werking op welk vlak dan ook.

  Door je persoonlijke ervaringen leer je steeds meer vertrouwen op het feit dat Reiki doet wat goed en nodig voor je is.
  Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

  Investering: € 160,- incl. certificaat.
  Bij minimaal 4 deelnemers gaat de cursus door.
  Aanmelden kan tot één week voor aanvang van de cursus.

  Voor aanmelding of meer informatie: 

  www.marijkevink.nl
  Email: marijkevink@planet.nl
  Telefoon: 06-53883453

 • Cursus Dag Tijd
  Reiki 1e graad cursus Vr 30 juni 19.00 – 22.00
  Za 1 juli 09.00 – 12.00
  19.00 – 22.00
  Zo 2 juli 14.00 – 17.00
 • Testimonials

 • Ik heb inmiddels al verschillende workshops gevolgd bij Lieneke. En ook al heb ik zelf een yoga opleiding achter de rug en geef ik al enkele jaren les, er is altijd weer iets wat ik bij Lieneke leer en wat me verder helpt in mijn eigen yoga beoefening. Ze kan erg goed terug naar de basis gaan en je helder uitleggen waar je nog iets kan verbeteren. Of je verder helpen in je proces, waar je vast loopt. Ook al kan ik niet alle gevorderde houdingen zelf uitvoeren, ze helpt me op weg en ik merk bij haar dat ik er ook kan komen. Stapje voor stapje, heel gedegen opbouw, met veel geduld en discipline. Lieneke is voor mij een grote inspiratie en een voorbeeld, ik ben erg dankbaar voor haar lessen. Haar inzet en ervaring motiveren mij om zelf ook steeds verder te gaan op het yogapad, ook al kom ik soms tegenslagen tegen. Dankjewel Lieneke en tot in een van je volgende workshops!!

  Karin (38 jaar)