• Workshops en extra lessen

 • Agenda

  Data 2018 Tijd Workshop / Lange les Docent Locatie
  24 nov 09:30-12:00 Heupen en twistings (VOL)  Lieneke Al Nour, Groningen
  24 nov 12:30-15:00 Yoga & Stress (VOL)  Lieneke Al Nour, Groningen
  25 nov 09:30-12:00 Achteroverbuigingen  Lieneke Al Nour, Groningen
  8 dec 10:00-12:00 Intensieve Lange Les Lieneke LYC Vught
  27 dec 10:00-12:00  Yin Yoga les  Annet  LYC Vught
  1 jan 11:00 - 13:00 Nieuw-Jaars-Les Hannah LYC Vught

   

 • Extra lange lessen

 •  

  Voor wat extra inspiratie voor je eigen beoefening, of gewoon heerlijk op de zaterdagochtend (10:00 - 12:00) yoga doen, daarvoor kom je naar een extra lange les.

  Za 8 dec

  Lange lessen van Lieneke: In deze lessen kunnen we net een aantal stappen verder gaan dan in een gewone les, en zoals je misschien van mij gewend bent in de reguliere lessen kun je aan het begin van de les aangeven waar je aan wilt werken; staande houdingen, buikspieren, heupopeners, twistings, schouders, achteroverbuigingen, inversies, en armbalans.. het is allemaal mogelijk! We sluiten af met een meditatie en/of een lange ontspanning. De extra lange les is geschikt voor alle niveaus, zolang je een beetje ervaring hebt met yoga en graag actief bezig bent, is dit een les voor jou!

  Do 27 dec

  Yin Yoga - Extra lange les van Annet:  Bij Yin Yoga worden de houdingen 3 tot 5 minuten aangehouden zodat bindweefsel langzaam wordt opgerekt en weer gehydrateerd wordt. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen; je gebruikt de houding om je lijf beter te gaan voelen, om je fysieke spanningen in een diepere laag te ervaren en nog belangrijker - los te laten!

  Di 1 jan

  De Nieuw - Jaar - Les van Hannah! Begin je jaar goed met een dynamische Hatha Yoga les, gegeven door Hannah! 

   

  Betaling

  Er zijn drie mogelijke manieren van betalen:

  1. GRATIS voor leden met een onbeperkt abonnement.
  2. Twee strippen van een geldige strippenkaart.
  3. € 20,-

  Wil je mee komen doen? Meld je aan via onderstaand formulier. Voor niet-leden, pas als de betaling is voldaan krijg je een plek op de lijst.

 • Aanmelding voor de lange les

   ➜ Aanmelden

 • Extra Lange Les

  € 20,-

  ➜ Bestel

 • Weekend in Groningen (24-25 nov)

 • Samen met YogaWieteke organiseer ik weer een lang weekend in Groningen!

  Zaterdag 24 nov = VOL


  09:30 - 12:00: Benen, heupen en twistings

  In de ochtend beginnen we met de basis, en doen we staande houdingen, zittende houdingen, buikspieren en twistings. Deze oefeningen werken grondend, reinigend en brengen alle aandacht terug in het lichaam. De les is intensief en uitdagend, maar tegelijkertijd is er ook veel aandacht voor de techniek en juiste alignment van de houdingen, zodat je kennis mee naar huis neemt en weer groeit in je yogabeoefening.

  12:30 - 15:00: Yoga & Stress (filosofie) 

  Yoga en stress sluiten elkaar niet uit, helaas. In het leven zullen zich altijd stressvolle situaties blijven voordoen, maar wat er verandert door aan yoga te doen is dat je beter leert omgaan met moeilijke situaties. Je krijgt meer controle over je ademhaling, je gedachten en je emoties. Stress wordt een keuze, niet iets wat je zomaar overkomt. Wanneer je door yoga de controle terug gegeven wordt, ga je de dingen anders zien. Je wordt je bewust van je eigen ‘stress-patronen,’ en kunt ze gaan doorbreken! Hoe pak je dit aan, en welke hulpmiddelen geeft de yogafilosofie? Dat gaan we deze middag uitgebreid bespreken.

  Zondag 25 nov

  09:30 - 12:00: Achteroverbuigingen

  Achteroverbuigen is een leuk en belangrijk onderdeel van de yoga-asana’s. Maar als je niet voorzichtig bent kan het ook rugpijn veroorzaken. Deze ochtend gaan we fysiek aan de slag, maar we gaan vooral ook kijken naar de juiste acties in de schouders en in de benen om de rug tijdens het achteroverbuigen zoveel mogelijk te ontlasten. En om zo diep mogelijk te kunnen buigen natuurlijk! Deze workshop is voor iedereen interessant, je hoeft niet gevorderd te zijn om mee te kunnen doen. Zolang je wilt leren en proberen, ben je van harte welkom. Iedereen wordt op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd.

  Kosten: Los dagdeel €40,- Zaterdag €60,- Weekend €90,-  
  Locatie: Al Nour, Blekerstraat 17, Groningen
  Opgave: info@yogawieteke.nl